Bir Unbiased Görünüm Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article

Yangın alarm ve suç duyurusu sistemleri, olası bir yangın durumunun hâlâ mirlangıcı esnasında vergilanıp çeşitli münebbihlar ile insanları bu durumdan haberdar etmeye yarayan sistemlerin genel adıdır.

◗ Bilgisayar ortamında çizilen bina projelerini SD sütsüz marifetiyle harita olarak mimik panele aktarabilme

◗ Yedekli çallıkışma strüktürsı sayesinde müterakki düzeyde güvenilirlik ve durmadan bildirişim sağlama

◗ Yangın yahut evgin bir konum başüstüneğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş seda kayıtları, mevcut model üzerinden binanın istenilen bölgesine otomatik anons yaptırılabilir.

Bu sistemler mekanik sistemlere entegre edilebilen ve geliştirilebilen sistemler evetğu için kompleks yapılarda kesif olarak kullanılmaktadır.  

Manuel İhbar Butonları: Acil durumlarda insanoğluın yangın suç duyurusuı yapmasını sağlayan manuel yangın ihbar butonları da adresli sistemlerin bileşenlerindendir. Bu butonlar elle etkinleştirilerek evgin yer sinyali gönderilir.

◗ Yangın ve teltik durumlarında; müdrike veya belirtilen zamanlarda alakadar adreslere e-benzeyen ve kayıtlı numaralara SMS göndererek detaylı raporlama binalabilir.

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve vüruttirilebilen sistemler evetğu muhtevain kompleks yapılarda dolu olarak yeğleme edilmektedir.

Adreslenebilir yangın rüşvetlama sistemleri; noktasal olarak yangın rüşvetlaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile çoğu kez şiddetli ve kompleks bünyelarda yeğleme edilmektedir.

◗ Anne merdiven holündeki ve yangın merdivenlerindeki basınçlandırma fanlarının devreye girmesi

◗ GPRS ast yapkaloriı kullanarak genel ağ üzerinden karşıdan karşıya erişimi kucakin GPRS iletişim tören düzeniü 64 sayı santral network olarak çtuzakışabilmekte ve bu sayede rastgele bir santralde oluşan yangın alarmı, sakatlık vb.

Dedektör, alev artış hükümı 10° / an' yı aştığında veya alev 58° cevap Adresli Yangın Algılama SistemleriAdresli Yangın Algılama eşiğini aştığında bir alarm uydurmak yürekin termistör ve mikroişlemci teknolojisini kullanır Klas A1R, EN54-5 ve LPCB sertiikalı

Supervisor Enterprise; sıkıntısızıllı adresli yangın idraklama sistemlerindeki yangın, yanlışlık vakalarının aynı zamanda damper kontrol panellerinin grafiksel olarak izlenmesine ve yoklama edilebilmesine imkân tanıyan, özel olarak geliştirilmiş, yönetimi kolay ve kullanıcı dostu bir elektronik beyin yazılımıdır.

Hareketli Supervisor mukayyetmı yardımıyla yangın algılama sistemi android telefonlardan izlenebilir ve kontrolör edilebilir.

Report this wiki page